Учебен център Астони е специализиран център за езиково обучение.

02 4178445
089 7865556
088 4051066
087 8309161

Летни езикови курсове 2018 в Учебен център Астони

Изберете езика, който искате да изучавате и нашите професионално подготвени преподаватели ще ви разкрият красотата му. Графикът ни с летни интензивни езикови курсове вече е готов. Ние, в Учебен център Астони, смятаме, че лятото е една прекрасна възможност да съчетаете полезното с приятното като подобрите езиковите си умения. Освен това бихме искали Вашето обучение да бъде едно приятно изживяване, затова създадохме тези летни курсове, с които да можете да се запознаете с красотата и богатството на най-популярните европейски езици. Подготвили сме курсове по английски, немски, френски, италиански, испански, руски и гръцки език. В тези курсове могат да се включат ученици (8-12 клас), студенти и възрастни. Летният ни график започва от месец май и приключва септември. Вариантите на провеждане са много:

1. Ако сте свободни през деня през седмицата, можете да изберете някой от сутрешните ни или следобедни курсове, които са с продължителност 1,5 месеца и се провеждат 2 или 3 пъти седмично в периода юни-юли. Ако искате още по-интензивно обучение, можете да изберете сутрешните ни курсове, които се провеждат в 4 делнични дни – от понеделник до четвъртък, а петък, събота и неделя можете да се насладите на така дългоочакваното слънце. Тези курсове са супер интензивни и приключват в рамките на 1 месец.

2. Предвидили сме, разбира се, и традиционните вечерни курсове, които се провеждат 2 или 3 пъти в делнични дни от 18.00 до 20.50 часа. Те са с продължителност 1,5 и 2 месеца. Тези курсове ще се организират през всички летни месеци като започваме с май/ юни.

3. Запазили сме и традиционния вариант на провеждане на съботно-неделни курсове, които се провеждат двата уикенд дни – сутрин или следобед. Те са с продължителност 1,5 и 2 месеца. Организират се през всички летни месеци като започваме с май/ юни.

4. Нещо ново, което решихме да предложим тази година, това са курсовете, които ще се провеждат само в събота. При тях 1 ниво ще продължава 3 месеца в рамките на лятото – от юни до август.

5. Разработихме и още един нов вариант – това са смесените курсове. При тях едното занятие ще бъде в делничен ден, вечерта от 18.00 до 20.50, а другото – в събота от 9.30 до 13.10. След занятието ще имате възможност да се насладите на уикенда. При този график едно ниво на обучение е с продължителност 2 месеца и ще се провеждат юли и август.

6. А за всички, които искат да подобрят английския си, сме предвидили бизнес разговорно ниво.

Чрез тези курсове можете да подобрите езиковото си ниво или да се запознаете с нов език и нова култура, ако Ви предстои пътуване в съответната страна или просто искате да усъвършенствате себе си.

С нашите летни интензивни езикови курсове обучението по чужд език се превръща в приятно занимание, при което създавате нови приятелства, общувате свободно, получавате нови знания и инвестирате в бъдещето си! Можете да се запознаете с графика ТУК.

Очакваме Ви в нашия светъл, уютен и приятен учебен център, където професионално подготвените ни преподаватели ще Ви разкрият красотата на избрания от Вас език!

Учебен център Астони

Предлагаме курсове по английски език, немски, италиански, испански, френски, руски. Организираме курсове по гръцки, шведски, датски, норвежки, турски, сръбски, румънски, арабски, иврит и други.
При нас се изучават и редки езици.
Работно време:
делнични дни: 9.30 - 21.00
събота и неделя: 9.30 - 17.00

Контакти

 София, ул. Христо Белчев № 8, ет.4
02 / 417 84 45
088 4 05 10 66
089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003