Astony logo transparent bg

02 4178445
089 7865556
088 4051066

Курсове по френски език за ученици

 

Целогодишни курсове за ученици след 7ми клас

Ниво
 
НачалоДни на провежданеЧасове на провежданеТакса I срокТакса II срокТакса при цялостно плащане*
А1 15.10.2018 Понеделник и сряда 10.40 - 12.00 280 лв. 280 лв. 520 лв.
А1 21.10.2018 Неделя 14.10 - 17.10 280 лв. 280 лв. 520 лв.
*Който и начин на плащане да изберете, Вие можете да платите на 2 части - капаро от 100 лв., а остатъкът - 1 седмица преди началото
Отстъпки: - 40 лв. ЗАЕДНО В ЧАС; - 10 лв. ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ
Запиши се
tendances image
Курсовете по френски език в Учебен център Астони се провеждат по TENDANCES - една от най-новите системи за обучение по френски език на издателство CLE International за 2016 г., предназначена за начинаещи юноши. Нейните основни нива съответстват на Европейската езикова рамка. Учебното съдържание следва ТЕНДЕНЦИИТЕ на съвременото общество: дигитален достъп, простота на образователния подход, интерактивност, актуални теми.

Целта на обучението с TENDANCES е практическото приложение на езика.

Всяко ниво съдържа 9 дяла, които предлагат сценарий за действие в предполагаема житейска ситуация. Чрез поредица от езикови дейности обучаемият придобива нужните езикови умения за справяне в тази ситуация.

Например в дял първи ( Unité 1) учениците се подготвя за пристигане във франкофонска страна, където ще бъдат посрещнати от местни жители и ще се наложи да се представят устно, да попълнят формуляр или да се обърнат към някого за информация.

Още от първите уроци TENDANCES се стреми да развива умения за пълноценно справяне във френскоговоряща среда. Към уроците са интегрирани кратки видео-филми. Те представят по лек, хумористичен  начин многобройни житейски ситуации. Писмените документи също отразяват  актуалната действителност като разкриват характерни поведения, интереси и занимания на младите хора. Един от основните проблеми в обучението, страхът да говориш или да сгрешиш, е умело преодолян чрез множество кратки, интерактивни упражнения в малки групи. Изучаването на граматиката и лексиката се базира на интуиция, осмисляне и упражнения за автоматизиране. Предложеният кратък практически проект в края на всеки дял, дава възможност на обучаемия да мобилизира натрупаните знания и умения в справянето с реална житейска ситуация, като по този начин постепенно се изгражда неговата автономност.

Като разчита на реализъм и постоянно надграждане, системата TENDANCES вдъхва трайна увереност и мотивира ученика в процеса на осъществяването на неговите езикови цели.


Друга система, по която се преподава френски език в Учебен център Астони също е на издателство CLE International. Това е системата Echo.

Echo bookEcho е учебник предназначен, както за напълно начинаещи, така и за ученици, които имат начални познания по езика, като им помага да опреснят и развият знанията си. Всеки от двадесетте урока предлага разговорен стил и разработва конкретна тема. Първите две страници обикновено представят няколко комуникативни ситуации под формата на диалози за слушане или четене, допълнени с ключови изрази от разговорния език. Придружаващите илюстрации придават жизненост, но предоставят също допълнителна културна информация: жестове, поведение, облекло, типична обстановка.

 

 

 

Защо да изучаваме френски език?

Причините могат да са много. Най-вероятно всеки човек би имал различна причина. Но ако погледнем нещата от статистическа гледна точка, френският се нарежда на трето място сред романските езици – след испанския и португалския. Той е официален и административен език на много международни организации и общности. Освен във Франция, се говори и в Канада, Ливан, Алжир, Тунис, Люксембурс, Швейцария, Белгия, Монако и други.

Намерете Вашата причина, а Учебен център Астони ще Ви помогне да научите френски!

 

 

Контакти

 София, ул. Христо Белчев № 8, ет.4
02 / 417 84 45
088 4 05 10 66
089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003

 

Astony logo transparent bg