Учебен център Астони е специализиран център за езиково обучение.

02 4178445
089 7865556
088 4051066
087 8309161

График

 

  • Вие знаете английски, немски или френски?
  • Имате завършено минимум ниво В1?
  • Искате да работите в кол център?
  • Това, което Ви трябва, са специфични комуникативни умения за общуване на чуждия език!
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

Английски за студенти и възрастни ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Прекрасно място за провеждане на Вашето събитие – презентация, обучение, семинар, лекция!

 

DSCN2475 478   DSCN2487 478
     
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Имате желание да научите чужд език?

Искате да сте сигурни, че обучението Ви ще продължи в следващо ниво без да чакате, за да се сформира група?

НАШАТА СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА Е ТОЧНО ЗА ВАС!

Запишете се за 2 нива и се възползвайте от ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


КЪМ МОМЕНТА НЕ СЕ ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ВАУЧЕРИ. ДАЛИ И КОГА ПРОГРАМАТА ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕНА ОТНОВО, СЛЕДЕТЕ НА САЙТА НА АГЕНЦИЯ ПО ЗАЕТОСТТА.

Програма „Ваучери за заети лица” стартира! Тя е изключително подходяща и за РАБОТЕЩИ СТУДЕНТИ. Изберете своя езиков курс от нашия ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


Да, издаваме. Всички наши курсисти, които са се обучавали в дадено ниво и успешно са положили съответния финален тест, получават сертификат за владеене на езика по Общата европейска езикова рамка. Този сертификат удостоверява знанията Ви пред всички фирми в България, държавни институции, образователни институции, международни фирми, университети, Европейска комисия други организации, които нямат твърдо изискване да притежавате някой от международно признатите сертификати като TOEFL, SAT, IELTS и други подобни за английски и останалите езици. При успешно завърш 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Условия за записване в групов курс

1.      Записването в курс е активно след заплащане на капаро от 100 лв. Остатъкът от сумата се дължи до 3 дни преди започване на курса.
2.      Курсът започва на обявената дата, при условие че има записани минимум 4-ма човека. В противен случай се изчаква до следващата обявена дата, но не повече от 30 работни дни от датата на плащане. 
3.      При отказ на курсиста преди започване на курса, той дължи неустойка в размер на 30% о 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


Условия за записване в групов курс

1.      Записването в курс е активно след заплащане на капаро от 100 лв. Остатъкът от сумата се дължи до 3 дни преди започване на курса.
2.      Курсът започва на обявената дата, при условие че има записани минимум 4-ма човека. В противен случай се изчаква до следващата обявена дата, но не повече от 30 работни дни от датата на плащане.
3.      При отказ на курсиста преди започване на курса, той дължи неустойка в размер на 30% от стойността на ку 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


Ще се радваме да посетите сайта ни отново и да запишете Вашето обучение при нас в най-скоро време. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с наш администратор на посочените телефони.

 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Можете да се свържете с наш администратор на посочените телефони, за да уточните подробностите по провеждане на Вашето обучение.

 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Ти Би Ай Инфо   Сертификат
     
В&М Компания   Сертификат
    
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
 
Изключително съм доволен от преподавателката по английски език. Тя е чудесен професионалист и преподавател. Изборът ми да изкарам повече от едно ниво е заради нея. Преподаването е професионално и най-вече приятно, а и достъпно. Материалът е представен интересно и разбираемо. Това е една прекрасна школа, в която нау 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Примерен текст.
 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Учебен център Астони може да бъде Вашия партньор и да Ви съдейства за повишаване квалификацията и уменията на Вашите служители.  Осигуряваме корпоративно езиково обучение по всички стандартни и редки езици, които са посочени в асортимента  ни.
Предлагаме гъвкави схеми на обучение, съобразени с работното Ви време и специфичните изисквания на Вашата компания. Обучението може да бъде групово (минимум 4 обучаеми) или индивидуално (за 1, 2ма и 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Провежда се в удобно за Вас време след предварително съгласуване на графика на преподавателя и графика на учебните зали. Можете да изберете и системата на обучение. Индивидуалното обучение е предназначено за възрастни на всички нива, както и за ученици, които имат пропуски или трудности в училище или просто искат да научат даден език.

Подходящо е и за хора, които имат плаващо работно време, за тези, които по някаква причина се притесняват да работят в група или пък са строги индивидуалисти. Този вид обучение е подходящо за хо 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


Подходящо е за хора, които имат възможност да посещават езиков курс във фиксирани дни и часове или искат да си предвидят график на заетост за по-дълъг период от време, желаят повече забавление и контакти с други курсисти. При този начин на провеждане на езикови курсове са предвидени точно определен брой учебни часове, необходими  за покриване на учебния материал от даденото ниво. Те са различни в зависимост от големината на групата, системата на обучение и спецификата на съответния език. Така курсистът има възможност да постигне оптимално темпо и навик 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


Учебен център Астони е специализиран център за езиково обучение. При нас се провеждат курсове по всички стандартни езици – английски, немски, италиански, испански, френски, руски, гръцки. Освен тях, ние организираме и курсове по редки езици – сръбски, хърватски, румънски, унгарски, чешки, полски, турски, албански, португалски, шведски, норвежки, фински, датски, холандски, арабски, иврит, персийски, китайски, японски и други.
Учебен център Астони е създаден в началото на 2003 година. От тогава насам, ние постоянно увелича 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

НЕМСКИ, АНГЛИЙСКИ, ИТАЛИАНСКИ, ФРЕНСКИ, РУСКИ, ИСПАНСКИ, ГРЪЦКИ

Индивидуален курс за 1 човек
Ниво

Без пакет 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


 

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Ниво
 
Група от
6 и повече човека
Група от
4 до 5 човека
Стандартна
цена
 
А1 100 уч.ч.. 80 уч.ч. 350 лв.  
A2 100 уч.ч. ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Разгедайте нашия график. Ако не намирате обучението, което търсите, свържете се с нас. Ние обновяваме графиците си ежеседмично, а при интерес сформираме и допълнителни групи.
 

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Ниво
 
Дата на започванеДни на провеждане ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

В случай че желаете да изучавате език, който не откривате на сайта ни, не се колебайте да се свържете с нас, за да организираме Вашето обучение!

 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Курсове по източни езици

В езикова школа Астони може да се запишете за следните източни езици:

Курсове по Японски
Курсове по Китайски

 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

В езикова школа Астони може да се запишете за следните близкоизточни езици:

Курсове по Арабски език

Арабският език е един от важните езици в световен мащаб. 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


В езикова школа Астони може да се запишете за следните балкански езици:

Курсове по Сръб 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ


 

Летни интензивни курсове - за студенти и възрастни

Ниво
 
Продълж.НачалоКрай< 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

Летни интензивни курсове - за студенти и възрастни

Ниво
 
Продълж.НачалоКрай< 
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Учебен център Астони

Предлагаме курсове по английски език, немски, италиански, испански, френски, руски. Организираме курсове по гръцки, шведски, датски, норвежки, турски, сръбски, румънски, арабски, иврит и други.
При нас се изучават и редки езици.
Работно време:
делнични дни: 9.30 - 21.00
събота и неделя: 9.30 - 17.00

Контакти

 София, ул. Христо Белчев № 8, ет.4
02 / 417 84 45
088 4 05 10 66
089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003