Astony logo transparent bg

02 4178445
089 7865556
088 4051066

Английски език за начинаещи и напреднали

 

BIG blog3

ЗАЩО АНГЛИЙСКИ В АСТОНИ?

  • Астони е модерен център за обучение с множество езици, удобни и уютни зали и професионално подготвени преподаватели.
  • Отличната ни локация осигурява бърз и лесен достъп, за да не губите време в път.
  • Нашите професионални педагози добре разбират нуждите ви и адаптират обучението за отличен краен резултат.
  • Ние знаем, че е трудно да съвместите ученето с ежедневните си ангажименти и ще бъдем до вас, за да ви мотивираме и помогнем във вашия път към английския език.

ЗАЩО ДА НАУЧИТЕ АНГЛИЙСКИ?

  • Всеки ден губите възможности
  • Не ви повишават
  • Стоите на ниска заплата
  • Изоставате съществено в динамичния 21-ви век
  • Може да загубите сегашната си работа, ако не се погрижите за вашия английски!

Изключително съм доволен от преподавателката по английски език. Тя е чудесен професионалист. Изборът ми да продължавам във всяко следващо ниво е заради нея. Това е една прекрасна школа, в която научих много неща. Перфектен екип и страхотни хора! Едно наистина приятно изживяване!
Щилиян Петров,
Преподавателката е изключително внимателна и позитивна. Единствената учителка, която ме накара да обичам английския и да го уча с удоволствие! Всичко в школата е перфектно! Единственият недостатък е, че сте само в София!
Даниела Йорданова,

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ОГРОМНОТО АСТОНИ СЕМЕЙСТВО

През последните 15 години повече от 10 000 души промениха живота си като проговориха още един език и откриха необятни възможности пред себе си!

 

Курсовете по общ английски (General English) са организирани по нива - от начинаещи (А1 и А2) през напреднали (В1 и В2) до свободно владеещи (С1). Тук се поставят лексикалните и граматическите основи на вашите познания и се изграждат четирите основни езикови умения - четене, писане, слушане и говорене. Едно ниво е с продължителност от 2 до 3 месеца. За да удостоверявате знанията си, където и когато е необходимо, след всяко ниво вие получавате сертификат.

Виж курсовете и графика

Това са интерактивни курсове за свободна комуникация, които ще ви помогнат за 1 месец да преодолеете езиковата бариера и да започнете да използвате езика ефективно - не само от части да разбирате и четете, а реално да провеждате смислени разговори на английски без да се замисляте за всяка дума и граматиката.

Виж курсовете и графика

Курсовете за сертификатна подготовка (IELTS, FCE, CAE, TOEFL) и специализираните (бизнес, юридически, медицински и други насочени в конкретна област) се провеждат в индивидуални варианти за един или 2ма с разработена програма конкретно към вашите нужди, за да пестите време и пари!

Избери своя пакет

Ако не сте сигурни кое е подходящото за вас обучение, свържете се с нас и ние ще ви помогнем. Обадете ни се на: 089 7 86 55 56; 088 4 051066 или ни пишете на: astony@abv.bg

 

Контакти

 София, ул. Христо Белчев № 8, ет.4
02 / 417 84 45
088 4 05 10 66
089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003

 

Astony logo transparent bg