Astony logo transparent bg

02 4178445
089 7865556
088 4051066

Курсове по френски

 
 
10035473023 7530a0aef3 o

ДО КЪДЕ ИСКАТЕ ДА СТИГНЕТЕ?

С Астони ще завършите успешно всяко необходимо ниво на френския и така ще го проговорите задължително! Заедно ще стигнем до края!
 

РЕАЛНОСТ

Ние знаем, че над 80% от хората, които се пробват да научат френски, се отказват поради липса на време и невъзможност да балансират между уроците и останалите си ангажименти. Докато сме в училището и университета, нямаме спешност за езика и не си даваме сметка за бъдещето. Когато сме в реалния свят, разбираме, че без чужд език сме силно ограничени и губим възможност след възможност. Независимо с какво се занимаваме блокираме достъпа си до знания, докато нашите партньори, колеги, приятели, познати и дори конкуренти, значително напредват.

КАК ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ?

  • В Астони сме подсигурили обучения по френски в подходящо време и среда, която да ви мотивира да продължавате и да не се отказвате, докато постигнете свободно общуване на френски.
  • Грижим се да ви е лесно и максимално облекчено, а когато се затрудните, сме до вас, за да ви помогнем навреме.
  • Вече 15 години сме успешни и стигнахме нивото, при което имаме едни от най-модерните и отлично оборудвани зали, събрани под един покрив в сърцето на София.
  • Най-модерните системи за обучение гарантират проверена методология с висока ефикасност за проговаряне и отлична писмена грамотност
  • Отлично подготвени преподаватели с невероятен подход ще ви водят в езиковото приключение, докато постигнете желания резултат. 

Благодарим ти, мила Олга, от сърце, че бяхме 9 месеца в твоите ръце и като майка грижеше се ти за нас да ни наливаш знания по френски час след час! Е, френския до съвършенство не владеем, но попаднем ли в Париж - ще оцелеем! Цялата ни група те поздравява и много здраве и любов ти пожелава!
Група, френски от А1 до В1,
Когато се записах за първото си ниво по френски, не знаех дали ще съм доволна. Но когато завърших А1, вече бях сигурна, че ще запиша А2 само в Астони - не исках никъде другаде. Благодаря!
Паолина Китова,

НЕ ОТЛАГАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

като пренебрегвате толкова важно умение като чуждия език. Започнете веднага като изберете най-подходящия и удобен за вас вариант на обучение - групово или индивидуално за един или 2ма

 

ПРЕДСТОЯЩИ ГРУПИ

27.03.2019; понеделник и сряда от 18.00 до 20.50; продължителност - 3 месеца; цена - 380 лв.

Включи се сега

Очаквайте дата

Заяви желание

Очаквайте дата

Заяви желание

Интерактивен курс за свободна комуникация, който ще ви помогне за 1 месец да пеодолеете езиковата бариера и да започнете да използвате езика ефективно - без да се замисляте за всяка дума и граматика. Елате и вижте, че говоренето на френски може да бъде лесно. Досегашните ви усилия не са били напразни. Трябва ви само малко практика.

Организира се по заявка

Заяви желание

Отстъпки за групови курсове

-40 лв. РАННО ЗАПИСВАНЕ (1 месец преди обявената дата)
-40 лв. ЗАЕДНО В ЧАС (по 40 лв. за всеки)
-10 лв. ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ (по 10 лв. за всеки)
-10 лв. НАШ КЛИЕНТ

-200 лв. 3 НИВА (при записване за 3 последователни нива)
-100 лв. 2 НИВА (при записване за 2 последователни нива)

Ако вие не сте сигурни в нивото си и се чудите кой курс е подходящ за вас, запишете се за консултация или безплатен тест за установяване на нивото или ни се обадете на 0884051066; 0897865556

Заяви консултация или тест

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ВАША МЯРКА

Ако искате вашето обучение да бъде изцяло съобразено с вашия график, вашето свободно време, вашите цели и вашето темпо, изберете най-подходящия и удобен за вас индивидуален пакет и го направете точно по ваша мярка!

Избери своя пакет

Контакти

 София, ул. Христо Белчев № 8, ет.4
02 / 417 84 45
088 4 05 10 66
089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003

 

Astony logo transparent bg