Учебен център Астони е специализиран център за езиково обучение.

02 4178445
089 7865556
088 4051066
087 8309161

Езиково обучение с ваучери

КЪМ МОМЕНТА НЕ СЕ ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ВАУЧЕРИ. ДАЛИ И КОГА ПРОГРАМАТА ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕНА ОТНОВО, СЛЕДЕТЕ НА САЙТА НА АГЕНЦИЯ ПО ЗАЕТОСТТА.

Програма „Ваучери за заети лица” стартира! Тя е изключително подходяща и за РАБОТЕЩИ СТУДЕНТИ. Изберете своя езиков курс от нашия ГРАФИК и направете своята РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ за избрания от Вас курс, за да запазите своето място предварително.

Кандидатсвайте за ваучер в Агенция по заетостта ОНЛАЙНна място в БЮРО ПО ТРУДА или в НАШИЯ ОФИС. АКО СРЕЩАТЕ ТРУДНОСТИ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕТО, ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС – НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА ПОДГОТВИТЕ И ИЗПРАТИТЕ ЗАЯВЛЕНИЕТО И ДОКУМЕНТИТЕ СИ, А МОЖЕМ ДА ГИ ПОДАДЕМ И ВМЕСТО ВАС!

След като получите ваучера трябва да ни го предоставите, за да се запишете окончателно в избраното от Вас обучение.

Подробна информация можете да прочетете по-долу на страницата след формата за регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ОТГОВАРЯТЕ ЛИ НА УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАУЧЕР?

Вие можете да кандидатствате за ваучер за обучение ако:

  • работите на трудов договор в предприятие извън държавната администрация;
  • имате завършено основно или средно образование (без висше) - Изключително подходящо за РАБОТЕЩИ СТУДЕНТИ.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ?

  • Можете да кандидатствате като попълните ОНЛАЙН ЗАЯВЛЕНИЕТО на сайта на Агенция по заетостта само в работни дни между 8.30 и 17.00 часа;
  • Можете да попълните заявлението на хартиен носител и да го занесете лично в Бюрото по труда отново само в работни дни между 8.30 и 17.00 часа;
  • Можете да дойдете при нас, като донесете всички документи и ние ще подадем Вашето заявление. Работим всеки делничен ден от 9.30 до 21.00 часа, както и в събота и неделя - от 9.30 до 15.00 часа.

И в двата варианта трябва да предоставите следните допълнителни документи, които са лично заверени от Вас с текст „Вярно с оригинала” и подпис: копие на дипломата си от основното и/ или средното си образование и допълнителни сертификати, ако имате такива. При кандидатстване по електронен път трябва да ги сканирате и прикачите към заявлението, като се приемат следните формати: PDF, JPG, JPEG или PNG и файлът не може да бъде по-голям от 500 KB. Ще бъдете одобрени в срок от 14 дни след подаване на заявлението.

Тук можете да видите адресите на БЮРАТА ПО ТРУДА.

АКО СРЕЩАТЕ ТРУДНОСТИ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕТО, ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС – НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА ПОДГОТВИТЕ И ИЗПРАТИТЕ ЗАЯВЛЕНИЕТО И ДОКУМЕНТИТЕ СИ ИЛИ ЩЕ ГИ ПОДАДЕМ ВМЕСТО ВАС!

Срокът за прием на документи е до изчерпване на средствата.

ИНФОРМАЦИЯ

Ако отговаряте на условията и бъдете одобрени от Агенция по заетостта, Вие ще получите ваучер за за езиков курс за три нива на обучение за 300 уч.ч. на обща стойност 700 лв. За да се осигури по-голяма ангажираност на заетите лица, Агенция по заетостта е предвидила обучаемите да съфинансират 15 % от стойността на обучението, т.е. Вие ще трябва да заплатите 105.00 лв. преди започване на курса. Тази сума покрива три последователни нива на обучение и оригинални учебници. Обучението е групово, не можете да използвате ваучера за индивидуално обучение. Програмата позволява групите да са до 20 души, но ние ще сформираме по-малки групи - от 4 до 12 души, за да бъде обучението по-ефективно.

Учебните ни зали се намират на бул. Александър Стамболийски 22, в изключителна близост до Метростанция Сердика. Одобрената форма на обучение за този програмен период е само присъствена (в предишната програма се позволяваше и онлайн обучение). Ако искате да се запишете в по-високо от А1 ниво, е необходимо да направите тест на място при нас или можем да Ви го изпратим по имейл.

Учебен център Астони е регистриран доставчик на обучения по ключова компетентност  2 – „Общуване на чужди езици” за гр.София по следните езици: 

ЕзикБрой учебни часовеЦена на обучение за притежателите на ваучерИздаван документ
Английски 300 105 лв. Сертификат
Италиански 300 105 лв. Сертификат
Немски 300 105 лв. Сертификат
Френски 300 105 лв. Сертификат
Испански 300 105 лв. Сертификат
Гръцки 300 105 лв. Сертификат
Руски 300 105 лв. Сертификат

Учебен център Астони

Предлагаме курсове по английски език, немски, италиански, испански, френски, руски. Организираме курсове по гръцки, шведски, датски, норвежки, турски, сръбски, румънски, арабски, иврит и други.
При нас се изучават и редки езици.
Работно време:
делнични дни: 9.30 - 21.00
събота и неделя: 9.30 - 17.00

Контакти

 София, ул. Христо Белчев № 8, ет.4
02 / 417 84 45
088 4 05 10 66
089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003