Учебен център Астони е специализиран център за езиково обучение.

02 4178445
089 7865556
088 4051066
087 8309161

За нас

Учебен център Астони е специализиран център за езиково обучение. При нас се провеждат курсове по всички стандартни езици – английски, немски, италиански, испански, френски, руски, гръцки. Освен тях, ние организираме и курсове по редки езици – сръбски, хърватски, румънски, унгарски, чешки, полски, турски, албански, португалски, шведски, норвежки, фински, датски, холандски, арабски, иврит, персийски, китайски, японски и други.
Учебен център Астони е създаден в началото на 2003 година. От тогава насам, ние постоянно увеличаваме асортимента на предлаганите от нас курсове, подобряваме качеството на обучението, стремим се да бъдем възможно най-гъвкави, за да удовлетворим всички изисквания на клиентите ни. Нашият стремеж е да предлагаме качествено обучение на достъпни цени. Работим с висококвалифицирани преподаватели с богат педагогически опит и перфектно познаване на методите и системите на обучение и изключително много държим на тяхното умение за комуникация с курсистите, умението да предадат своите знания, държим преподавателите ни да бъдат ведри и усмихнати и по този начин да се създава приятна обстановка за по-лесното възприятие на новия материал.
Сертификат СертификатПрез 2015 година нашата система за управление на учебния център беше оценена и одобрена за съответствие с изискванията на БДС EN ISO 9001:2008, в резултат на което получихме сертификат с област на приложение: Организиране и провеждане на обучения, семинари, конференции, публични събития. През същата година получихме и сертификат „Коректна фирма” за отличната ни репутация и коректно отношение спрямо клиентите и контрагентите ни и поддържаме тези сертификации ежегодно.

Намираме се в топ центъра на София, в изключителна близост до метростанция Сердика, както и до много спирки на градския транспорт, което прави достъпа до учебния център лесен от почти всички райони на столицата.

В учебен център Астони предлагаме няколко форми на обучение:
Групово обучение – Ако желаете да се обучавате в група с други хора, да провеждате диалози с тях, да се забавлявате заедно, да платите достъпна цена, ако имате възможност да посещавате курс във фиксирани дни и часове, то за вас груповото обучение е изключително подходящо.
Индивидуално обучение – подходящо е за хора, които искат да работят индивидуално с преподавателя, за да получат повече внимание и уроците да са изключително съобразени с техните конкретни нужди или специфичен начин на работа. Подходящо е и за хора, които имат плаващо работно време, за тези, които по някаква причина се притесняват да работят в група или пък са строги индивидуалисти. Индивидуално обучение предпочитат желаещите в по-кратки срокове да придобият знанията, които при груповото обучение се овладяват за няколко месеца.
Обучение на работното място – Ако желаете да се обучавате без да напускате работното си място и да губите време в пътуване, независимо колко човека сте; 

Корпоративно обучение - Ако вие сте работодател и желаете да повишите езиковата квалификация на служителите си, Вие може да изберете този вид обучение.

При нас се провеждат курсове всеки ден от 9.30 до 21.00 часа, както и в събота и неделя от 9.30 до 17.10 часа.
Заповядайте при нас!

Учебен център Астони

Предлагаме курсове по английски език, немски, италиански, испански, френски, руски. Организираме курсове по гръцки, шведски, датски, норвежки, турски, сръбски, румънски, арабски, иврит и други.
При нас се изучават и редки езици.
Работно време:
делнични дни: 9.30 - 21.00
събота и неделя: 9.30 - 17.00

Контакти

 София, ул. Христо Белчев № 8, ет.4
02 / 417 84 45
088 4 05 10 66
089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003