Astony logo transparent bg

089 7865556

 

Летни интензивни 1-месечни езикови курсове

Ние, в Учебен център Астони, смятаме, че лятото е една прекрасна възможност да съчетаете полезното с приятното като подобрите езиковите си умения. За целта разработихме езикови курсове, които можете да посещавате през седмицата – от понеделник до четвъртък, а петък събота и неделя можете да се насладите на така дългоочакваното слънце. Освен това бихме искали Вашето обучение да бъде едно приятно изживяване, затова създадохме тези летни курсове, с които да можете да се запознаете с красотата и богатството на най-популярните европейски езици и да усетите, че езиковото обучение може да бъде леко, приятно, практически насочено и ненатоварващо занимание.  Чрез тези курсове можете да подобрите езиковото си ниво или да се запознаете с нов език и нова култура, ако Ви предстои пътуване в съответната страна или просто за да усъвършенствате себе си.

С нашите летни интензивни 1-месечни курсове обучението по чужд език се превръща в приятно занимание, при което създавате нови приятелства, общувате свободно, получавате нови знания и инвестирате в бъдещето си!

Подготвили сме курсове по английски, немски, френски, италиански, испански и руски език. Можете да се запознаете с графика тук: http://astony-bg.com/grafik-ezikovi-kursove/summer-intensive-courses.html

Контакти


089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003

 

Astony logo transparent bg