Astony logo transparent bg

089 7865556

 

Стартира програма „Ваучери за заети лица“

logo BG center no backНа 15 юни 2017 г. стартира програмата „Ваучери за заети лица“.  Тя е продължение на програма „Аз мога повече” и обхваща програмния период до 2020 г. Можете да кандидатствате за ваучер и да се включите в обученията, ако отговаряте на следните условия:

- работите на трудов договор в предприятие извън публичната администрация;

- имате завършено основно или средно образование.

Ще получите ваучер за езиков курс за три нива  на обучение за 300 уч.ч.  За да се осигури по-голяма ангажираност на заетите лица, Агенция по заетостта е предвидила обучаемите да съфинансират 15 % от стойността на обучението, т.е. Вие ще трябва да заплатите 105.00 лв. преди започване на курса. Обучението е групово, не можете да използвате ваучера за индивидуално обучение. Програмата позволява групите да са до 20 души, но ние ще сформираме по-малки групи - до 12 души, за да бъде обучението по-ефективно.

Учебните ни зали се намират на бул. Александър Стамболийски 22, в изключителна близост до Метростанция Сердика. Одобрената форма на обучение за този програмен период е само присъствена.

Кандидатстването по програма „Ваучери за заети лица“ се осъществява по електронен път в работни дни между 8.30 и 17.00 часа на сайта на Агенция по заетостта, лично на място в Бюрата по труда или директно в нашия офис.

Срокът за прием на документи е до изчерпване на средствата.

Учебен център Астони е регистриран доставчик на обучения  по ключова компетентност  2 – „Общуване на чужди езици” за гр.София по следните езици:

  • английски
  • немски
  • френски
  • италиански
  • испански
  • гръцки
  • руски

Курсовете ни са съобразени с това, че Вие сте работещи хора и ще можете да се включите във вечерни групи през делничните дни или в съботно-неделни. Можете да изберете курс от нашия ГРАФИК.

Ако искате да се запишете в по-високо от А1 ниво, е необходимо да направите тест на място при нас или можем да Ви го изпратим по имейл.

Запазете Вашето място в избрания от Вас курс като ни се обадите по телефон или направите регистрация през нашия сайт. След това можете да подадете документите за кандидастване за ваучер до Бюрото по труда. Одобрението става до 2 седмици.

Тук можете да видите информацията, публикувана от Агенция по заетостта, както и да изтеглите заявлението за кандидатстване в хартиен вариант: https://www.az.government.bg/pages/vaucheri-za-zaeti-lica/

А от тук можете да кандидатствате по електронен път: КЪМ ОНЛАЙН ЗАЯВЛЕНИЕТО

Контакти


089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003

 

Astony logo transparent bg