Astony logo transparent bg

089 7865556

 

Летни езикови курсове 2018 в Учебен център Астони

Изберете езика, който искате да изучавате и нашите професионално подготвени преподаватели ще ви разкрият красотата му. Графикът ни с летни интензивни езикови курсове вече е готов. Ние, в Учебен център Астони, смятаме, че лятото е една прекрасна възможност да съчетаете полезното с приятното като подобрите езиковите си умения. Освен това бихме искали Вашето обучение да бъде едно приятно изживяване, затова създадохме тези летни курсове, с които да можете да се запознаете с красотата и богатството на най-популярните европейски езици. Подготвили сме курсове по английски, немски, френски, италиански, испански, руски и гръцки език. В тези курсове могат да се включат ученици (8-12 клас), студенти и възрастни. Летният ни график започва от месец май и приключва септември. Вариантите на провеждане са много:

1. Ако сте свободни през деня през седмицата, можете да изберете някой от сутрешните ни или следобедни курсове, които са с продължителност 1,5 месеца и се провеждат 2 или 3 пъти седмично в периода юни-юли. Ако искате още по-интензивно обучение, можете да изберете сутрешните ни курсове, които се провеждат в 4 делнични дни – от понеделник до четвъртък, а петък, събота и неделя можете да се насладите на така дългоочакваното слънце. Тези курсове са супер интензивни и приключват в рамките на 1 месец.

2. Предвидили сме, разбира се, и традиционните вечерни курсове, които се провеждат 2 или 3 пъти в делнични дни от 18.00 до 20.50 часа. Те са с продължителност 1,5 и 2 месеца. Тези курсове ще се организират през всички летни месеци като започваме с май/ юни.

3. Запазили сме и традиционния вариант на провеждане на съботно-неделни курсове, които се провеждат двата уикенд дни – сутрин или следобед. Те са с продължителност 1,5 и 2 месеца. Организират се през всички летни месеци като започваме с май/ юни.

4. Нещо ново, което решихме да предложим тази година, това са курсовете, които ще се провеждат само в събота. При тях 1 ниво ще продължава 3 месеца в рамките на лятото – от юни до август.

5. Разработихме и още един нов вариант – това са смесените курсове. При тях едното занятие ще бъде в делничен ден, вечерта от 18.00 до 20.50, а другото – в събота от 9.30 до 13.10. След занятието ще имате възможност да се насладите на уикенда. При този график едно ниво на обучение е с продължителност 2 месеца и ще се провеждат юли и август.

6. А за всички, които искат да подобрят английския си, сме предвидили бизнес разговорно ниво.

Чрез тези курсове можете да подобрите езиковото си ниво или да се запознаете с нов език и нова култура, ако Ви предстои пътуване в съответната страна или просто искате да усъвършенствате себе си.

С нашите летни интензивни езикови курсове обучението по чужд език се превръща в приятно занимание, при което създавате нови приятелства, общувате свободно, получавате нови знания и инвестирате в бъдещето си! Можете да се запознаете с графика ТУК.

Очакваме Ви в нашия светъл, уютен и приятен учебен център, където професионално подготвените ни преподаватели ще Ви разкрият красотата на избрания от Вас език!

Контакти


089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003

 

Astony logo transparent bg