Astony logo transparent bg

089 7865556

 

За нас

Учебен център Астони е специализиран център за езиково обучение. При нас се провеждат курсове по всички стандартни езици – английски, немски, италиански, испански, френски, руски, гръцки. Освен тях, ние организираме и курсове по редки езици – сръбски, хърватски, румънски, унгарски, чешки, полски, турски, албански, португалски, шведски, норвежки, фински, датски, холандски, арабски, иврит, персийски, китайски, японски и други.
Учебен център Астони е създаден в началото на 2003 година. От тогава насам, ние постоянно увеличаваме асортимента на предлаганите от нас курсове, подобряваме качеството на обучението, стремим се да бъдем възможно най-гъвкави, за да удовлетворим всички изисквания на клиентите ни. Нашият стремеж е да предлагаме качествено обучение на достъпни цени. Работим с висококвалифицирани преподаватели с богат педагогически опит и перфектно познаване на методите и системите на обучение и изключително много държим на тяхното умение за комуникация с курсистите, умението да предадат своите знания, държим преподавателите ни да бъдат ведри и усмихнати и по този начин да се създава приятна обстановка за по-лесното възприятие на новия материал.
Сертификат СертификатПрез 2015 година нашата система за управление на учебния център беше оценена и одобрена за съответствие с изискванията на БДС EN ISO 9001:2008, в резултат на което получихме сертификат с област на приложение: Организиране и провеждане на обучения, семинари, конференции, публични събития. През същата година получихме и сертификат „Коректна фирма” за отличната ни репутация и коректно отношение спрямо клиентите и контрагентите ни и поддържаме тези сертификации ежегодно.

Намираме се в топ центъра на София, в изключителна близост до метростанция Сердика, както и до много спирки на градския транспорт, което прави достъпа до учебния център лесен от почти всички райони на столицата.

В учебен център Астони предлагаме няколко форми на обучение:
Групово обучение – Ако желаете да се обучавате в група с други хора, да провеждате диалози с тях, да се забавлявате заедно, да платите достъпна цена, ако имате възможност да посещавате курс във фиксирани дни и часове, то за вас груповото обучение е изключително подходящо.
Индивидуално обучение – подходящо е за хора, които искат да работят индивидуално с преподавателя, за да получат повече внимание и уроците да са изключително съобразени с техните конкретни нужди или специфичен начин на работа. Подходящо е и за хора, които имат плаващо работно време, за тези, които по някаква причина се притесняват да работят в група или пък са строги индивидуалисти. Индивидуално обучение предпочитат желаещите в по-кратки срокове да придобият знанията, които при груповото обучение се овладяват за няколко месеца.
Обучение на работното място – Ако желаете да се обучавате без да напускате работното си място и да губите време в пътуване, независимо колко човека сте; 

Корпоративно обучение - Ако вие сте работодател и желаете да повишите езиковата квалификация на служителите си, Вие може да изберете този вид обучение.

При нас се провеждат курсове всеки ден от 9.30 до 21.00 часа, както и в събота и неделя от 9.30 до 17.10 часа.
Заповядайте при нас!

Контакти


089 7 86 55 56

astony@abv.bg
astony2003

 

Astony logo transparent bg